Telefonisch reisadvies 0900 - 728 99 65

Werkzaamheden op 1 en 2 februari

Vanwege geplande werkzaamheden aan de MerwedeLingelijn van zaterdagnacht 1 februari vanaf 1:06 t/m maandagochtend 3 februari 5:05  worden er vervangende bussen ingezet tussen Dordrecht – Sliedrecht en Sliedrecht – Hardinxveld-Giessendam.

Qbuzz zet op verschillende trajecten bussen in.

Elk half uur rijden er bussen tussen:
971
 Dordrecht en Sliedrecht v.v.
Deze stopt ook op Sliedrecht Baanhoek.
972 Sliedrecht en Hardinxveld-Giessendam v.v.
Deze stopt ook op Hardinxveld Blauwe Zoom.
Tussen Dordrecht CS en Dordrecht Stadspolders reist men met stadsBuzz 3 en 5. 

De bushaltes in Sliedrecht, Blauwe Zoom en Hardinxveld-Giessendam bevinden zich aan de voorzijde van de treinstations. De bushalte in Dordrecht bevindt zicht aan de achterzijde van het treinstation. 

De trein rijdt elk half uur tussen Sliedrecht en Geldermalsen, deze trein stopt echter niet op Hardinxveld Blauwe Zoom.  

Reizen met een hulpmiddel
Voor mensen met een rolstoel of scootmobiel verzorgt Qbuzz alternatief vervoer. Hier gebruik van maken? Bel dan minimaal 2u vooraf met de klantenservice op 0900 – 728 99 65. Reizigers met een scootmobiel nemen plaats op een gewone stoel conform de regels bij taxivervoer. 
Fietsen zijn helaas niet toegestaan in de bussen. 

Advies: check de meest actuele reisinformatie via de reisplanners en houd rekening met extra reistijd. Let extra op met de laatste en eerste trein of bus, dit kan significant afwijken van de normale dienstregeling. 

Maandag 3 februari vanaf ca. 05.05 zijn de werkzaamheden gereed en rijden alle treinen weer volgens de normale dienstregeling.