Telefonisch reisadvies 0900 - 728 99 65

Werkzaamheden 13 t/m 15 juni

Vanwege geplande werkzaamheden aan de MerwedeLingelijn van zaterdagnacht 13 juni vanaf 01:00 t/m maandagochtend 15 juni 05:00 worden er vervangende bussen ingezet tussen Dordrecht – Gorinchem.

Het traject is opgedeeld in twee delen, zaterdag 13 juni vanaf 01:00 tot 20.30 rijden er tussen Dordrecht en Sliedrecht geen treinen. Zaterdag 13 juni vanaf 20.30 t/m maandagochtend 15 juni 05.00 is het traject Dordrecht – Gorinchem buitendienst en zet Qbuzz ook daar bussen in.

Elk half uur rijden er bussen tussen:
971 Dordrecht en Gorinchem
Deze stopt ook op Sliedrecht Baanhoek, Sliedrecht, Hardinxveld-Giessendam en Gorinchem.
972 Sliedrecht en Boven Hardinxveld
Deze stopt ook op Hardinxveld-Giessendam en Hardinxveld Blauwe Zoom.
Tussen Dordrecht CS en Dordrecht Stadspolders reist men met stadsBuzz 3 en 5.

De meeste bushaltes bevinden zich aan de voorzijde van de treinstations. De bushalte in Dordrecht bevindt zich aan de achterzijde van het treinstation.

De trein rijdt elk half uur tussen Sliedrecht en Geldermalsen, deze trein stopt echter niet op Hardinxveld Blauwe Zoom. Vanaf zaterdagavond rijdt de trein elk half uur tussen Gorinchem en Geldermalsen.

Reis ook tijdens de werkzaamheden alleen als het echt nodig is.

De werkzaamheden betreffen werkzaamheden omtrent onderhoud door ProRail.

Reizen met een hulpmiddel

Voor mensen met een rolstoel of scootmobiel verzorgt Qbuzz alternatief vervoer. Hier gebruik van maken? Bel dan minimaal twee uur vooraf met de klantenservice op 0900 – 728 99 65. Reizigers met een scootmobiel nemen plaats op een gewone stoel conform de regels bij taxivervoer. Fietsen zijn helaas niet toegestaan in de bussen.

Qbuzz adviseert reizigers de meest actuele reisinformatie via de reisplanners te checken en geeft aan rekening te houden met extra reistijd. En houd hierbij extra rekening met de laatste en eerste trein of bus, dit kan significant afwijken van de normale dienstregeling. 

Maandag 15 juni vanaf ca. 05.00 zijn de werkzaamheden gereed en rijden alle treinen weer volgens de normale dienstregeling.