Telefonisch reisadvies 0900 - 728 99 65

Vrijleggen MLL bij station Geldermalsen

Van vrijdag 3 juli t/m maandag 10 augustus vinden er grootschalige spoorwerkzaamheden plaats in de gemeente West Betuwe. Het gaat onder meer om de bouw van een nieuwe reizigerstunnel op station Geldermalsen en het vrijleggen van de MerwedeLingelijn. Tijdens de werkzaamheden rijden er minder treinen en zijn er ook periodes dat er helemaal geen treinverkeer mogelijk is. 

Voor de MerwedeLingelijn heeft dit de volgende consequenties:

  • Vrijdag 3 juli t/m maandag 6 juli is er geen treinverkeer mogelijk tussen Leerdam en Geldermalsen. Op 4 en 5 juli wordt er ook gewerkt aan de brug in Arkel en rijden er geen treinen tussen Gorinchem en Geldermalsen.
  • Dinsdag 21 juli t/m vrijdag 24 juli is er geen treinverkeer mogelijk tussen Leerdam en Geldermalsen vanwege werkzaamheden aan station Geldermalsen.
  • Zaterdag 25 juli t/m zondag 26 juli is er geen treinverkeer mogelijk tussen Gorinchem en Geldermalsen vanwege werkzaamheden aan station Geldermalsen en aan de brug bij Arkel.  
  • Vrijdag 7 augustus t/m maandagochtend 10 augustus 05:00 is er geen treinverkeer mogelijk tussen  Leerdam en Geldermalsen vanwege werkzaamheden aan station Geldermalsen.
  • Maandag 17 augustus t/m zondag 23 augustus is er geen treinverkeer mogelijk tussen station Dordrecht en Sliedrecht vanwege werkzaamheden aan station Dordrecht. 

Qbuzz zet op deze trajecten bussen in.