IMG_1276

Inloopavond over stationsomgeving Sliedrecht

In Sliedrecht is de herinrichting van het stationsgebied al een aantal weken in volle gang. Er heeft al een bodemsanering plaatsgevonden en de uitbreiding van de parkeerterreinen is gerealiseerd. Omdat er de komende periode sprake zal zijn van enige overlast, wordt voor omwonenden, verkeersdeelnemers en andere belangstellenden een inloopavond georganiseerd over de afsluitingen en omleidingen.

lees verder »

IMG_1389

Herinrichting stationsgebied Sliedrecht

Het stationsgebied van Sliedrecht gaat de komende maanden op de schop, als onderdeel van de opwaardering van de bestaande stations langs de MerwedeLingelijn. In opdracht van de MerwedeLingelijn Beheer BV (de krachtenbundeling van de zeven gemeenten langs de lijn) wordt door aannemer Timmer-Verzijl een complete vernieuwing van de parkeerterreinen en fietsparkeermogelijkheden uitgevoerd. Het project strekt zich uit over het stationsplein en een belangrijk deel van de Parallelweg.  lees verder »

Schermafbeelding 2016-06-30 om 13.42.32

Word kwaliteitswaarnemer

Onze vervoerder Arriva zet zich in om onze reizigers betrouwbaar, veilig en comfortabel naar hun bestemming te brengen. Om de dienstverlening gericht te kunnen verbeteren, is de Arriva Prestatie Monitor geïntroduceerd: een methode waarbij onze eigen reizigers als kwaliteitswaarnemer worden ingezet en hun rit beoordelen. Word jij ook kwaliteitswaarnemer op de MerwedeLingelijn?

Meer informatie en direct aanmelden op de site.

Pagina 1 van 1312345...10...Minst recente »