IMG_1276

Inloopavond over stationsomgeving Sliedrecht

In Sliedrecht is de herinrichting van het stationsgebied al een aantal weken in volle gang. Er heeft al een bodemsanering plaatsgevonden en de uitbreiding van de parkeerterreinen is gerealiseerd. Omdat er de komende periode sprake zal zijn van enige overlast, wordt voor omwonenden, verkeersdeelnemers en andere belangstellenden een inloopavond georganiseerd over de afsluitingen en omleidingen. Deze inloopavond vindt plaats op dinsdag 30 augustus in het CJMV-gebouw aan de Stationsweg 29 in Sliedrecht. Aanvang 19.30 uur, einde 21.00 uur.

Tijdens de inloopavond wordt uitgebreid stilgestaan bij de diverse fases van het project. Met name in de komende fase krijgen verkeersdeelnemers te maken met overlast, omdat dan het Stationsplein volledig wordt afgesloten. Vanaf maandag 19 september a.s. wordt het Stationsplein voor de duur van drie weken afgesloten. Via omleidingsroutes is de bereikbaarheid van het station een belangrijk aandachtspunt. Er wordt veel aandacht besteed aan de borden en er zijn verkeershandhavers ter plekke. Tijdens de inloopavond wordt de omleidingsroute door middel van een video in beeld gebracht.

Voor de betrokken bedrijven in en rond het stationsgebied wordt een afzonderlijk inloopmoment georganiseerd. Dat vindt ook plaats in het CJMV-gebouw, op dinsdag 30 augustus tussen 12.00 en 14.00 uur. Omliggende bedrijven hebben een uitnodiging ontvangen, maar ook vertegenwoordigers van andere bedrijven in Sliedrecht zijn van harte welkom.

14067679_1754914998114031_6093976514536729070_n 

IMG_1389

Herinrichting stationsgebied Sliedrecht

Het stationsgebied van Sliedrecht gaat de komende maanden op de schop, als onderdeel van de opwaardering van de bestaande stations langs de MerwedeLingelijn. In opdracht van de MerwedeLingelijn Beheer BV (de krachtenbundeling van de zeven gemeenten langs de lijn) wordt door aannemer Timmer-Verzijl een complete vernieuwing van de parkeerterreinen en fietsparkeermogelijkheden uitgevoerd. Het project strekt zich uit over het stationsplein en een belangrijk deel van de Parallelweg.  lees verder »

Schermafbeelding 2016-06-30 om 13.42.32

Word kwaliteitswaarnemer

Onze vervoerder Arriva zet zich in om onze reizigers betrouwbaar, veilig en comfortabel naar hun bestemming te brengen. Om de dienstverlening gericht te kunnen verbeteren, is de Arriva Prestatie Monitor geïntroduceerd: een methode waarbij onze eigen reizigers als kwaliteitswaarnemer worden ingezet en hun rit beoordelen. Word jij ook kwaliteitswaarnemer op de MerwedeLingelijn?

Meer informatie en direct aanmelden op de site.

20160629_135150

Volkstuinen Gorinchem op termijn weg

De gebruikers van een aantal ‘volkstuinen’ bij Station Gorinchem zijn op de hoogte gesteld van het feit dat de bouw van de nieuwe stationstunnel gaat starten. De indeling rond dit MLL-station wordt dan definitief gewijzigd. Ook de gronden van NS waarop de betreffende tuinen zijn gesitueerd, zullen worden gebruikt. Omdat de feitelijke bouw pas volgend jaar start, kunnen de tuinders dit jaar nog tuinieren.  lees verder »

Pagina 1 van 1212345...10...Minst recente »