20160907 - Golfplaatje KLM  Open

Gratis met Arriva naar KLM Open

Bezoekers van het golftoernooi KLM Open, dat morgen begint en tot zondag duurt, kunnen gratis met Arriva naar Spijk reizen. Arriva heeft een speciaal combiticket waarmee reizigers uit de regio Drechtsteden, Alblasserwaard en Vijfheerenlanden en Noord-Brabant gratis en gemakkelijk naar Spijk kunnen reizen. Reizigers die gebruikmaken van de buspendel vanaf station Gorinchem worden voor de ingang van het golfterrein afgezet. Meer reizigersinformatie is te vinden op de website van Arriva.

IMG_1276

Inloopavond over stationsomgeving Sliedrecht

In Sliedrecht is de herinrichting van het stationsgebied al een aantal weken in volle gang. Er heeft al een bodemsanering plaatsgevonden en de uitbreiding van de parkeerterreinen is gerealiseerd. Omdat er de komende periode sprake zal zijn van enige overlast, wordt voor omwonenden, verkeersdeelnemers en andere belangstellenden een inloopavond georganiseerd over de afsluitingen en omleidingen.

lees verder »

IMG_1389

Herinrichting stationsgebied Sliedrecht

Het stationsgebied van Sliedrecht gaat de komende maanden op de schop, als onderdeel van de opwaardering van de bestaande stations langs de MerwedeLingelijn. In opdracht van de MerwedeLingelijn Beheer BV (de krachtenbundeling van de zeven gemeenten langs de lijn) wordt door aannemer Timmer-Verzijl een complete vernieuwing van de parkeerterreinen en fietsparkeermogelijkheden uitgevoerd. Het project strekt zich uit over het stationsplein en een belangrijk deel van de Parallelweg.  lees verder »

Pagina 1 van 1312345...10...Minst recente »